onsdag 17 oktober 2012

Kreditkort som är lätta att få

Letar du efter kreditkort som är lätta att få? Som utgångspunkt är ALLA kreditkort lätta att få om du bara har rätt förutsättningar. Med rätt förutsättningar menar jag:

- En bra och stadig inkomst
- Inte allt för stora skulder
- Inga betalningsanmärkningar

Uppfyller du dessa krav är det inga problem att hitta kreditkort som är lätta att få. Ett fåtal kreditkort ställer extrema krav på sina kunder men det stora flertalet har inga orimliga krav.

Har du dock problem med att uppfylla en eller flera av ovanstånde kristerier kan det börja bli lurigt att få vanliga kreditkort godkännda.

Beroende på vilken grad av problem du har med kriterierna är det svårare eller lättare att få ett kreditkort godkännt.

Den allra enklaste formen av kreditkort är de som är förbetalda. Med denna typen av kreditkort ställs i stort sätt inga krav alls på kunden.

Var kan jag hitta kreditkort som är lätta att få?

Som med allt annat idag så hittar du enklast information om detta på internet. Det finns en uppsjö av sidor som erbjuder jämförelsetjänster där du snabbt kan få svar på frågor som:

 - Kostnad
-  Ränta
- Krav på godjännande.

Börja med att göra en marknadsundersökning på nätet. Om du har problem att uppfylla alla kriterier som ställs skulle jag rekommendera dig att ta personlig kontakt med kreditkortsutgivaren för att förklara din situation.

Lycka till med att hitta kreditkort som är lätta att få.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar